Kaarikasvihuoneet

7.4.2020 Korona-viruksesta johtuvalla poikkeustilanteella ei ole tällä hetkellä vaikutusta kotimaan kirje-, paketti- tai rahtilähetysten kulkuun. Lähetykset kulkevat lähes normaalisti. Varastotilanne ja kasvihuoneiden saatavuus sen sijaan saattaa hetkellisesti vaihdella ja osassa tuotteita toimitusaika on normaalia pidempi, noin 3-4 viikkoa. Lisätiedustelut: hanna.kauppinen@akiro.fi

Tilavat, kestävät ja monien mahdollisuuksien kaarikasvihuoneet, edullisesti.
Nyt on kasvihuoneilla neliöhinnat kohdillaan, harrasta isosti!
Tiedä mitä syöt, viljele itse oma ruokasi ja nauti kesästä kasvun ihmettä seuraten.

Kasvihuoneen avulla pidempi satokausi

Kasvihuone pidentää kasvukautta merkittävästi ja takaa ihanteelliset kasvuolosuhteet erilaisille hyöty- ja koristekasveille. Kasvihuoneen suojassa lämpöä vaativat kasvit kasvavat rehevästi ja tuottavat runsaan sadon. Kasvihuoneessa voi myös esikasvattaa kesällä ulos siirrettäviä puutarhakasveja, jolloin niiden kukinta ja sadontuotanto aikaistuvat.

Kennohuoneet kestävät hyvin suomalaisia sääolosuhteita

Kennohuoneet ovat viljelyominaisuuksiltaan ylivertaisia lasihuoneisiin verrattuna, turvallisuudesta puhumattakaan.
Rungot valmistetaan Venäjällä (Volya) ja polykarbonaattilevyt Euroopassa. Venäjän ankariin lumiolosuhteisiin ja tuuliin luodut kasvihuoneet ovat varma valinta täällä Suomessakin. Lumikuorman kestävyys on tutkitusti suuri ja kennolevyt pysyvät tiukasti paikallaan tuulisilla seuduillakin. Katelevyt ovat laadukkaita, iskunkestäviä ja UV-suojattuja 4/6 mm:n kennolevyjä (valittavissa lähes kaikissa malleissa oman tarpeen mukaan). 4 mm:n kennolevy on oikein hyvä ja pitkäikäinen kate normaaliin kesäkäyttöön. 6 mm:n kennolevy puolestaan on jo kädessäkin huomattavasti jämäkämpi ja lämpöarvoiltaan parempi ja suositeltava ainakin silloin, jos aikomuksena on lämmittää kasvihuonetta jollain lämmittimellä varhain keväällä ja myöhään syksyllä. Vertaile, tutustu ja ihastu!

Oikein asennettuina kennolevyillä on 10 vuoden takuu värinkestävyydelle ja valonläpäisykyvylle. Rungoilla on 2 vuoden takuu. Kuvissa olevat kasvihuoneet saattavat poiketa tarjotuista (esim. kennolevyjen asennustavan osalta) tai kuvat saattavat sisältää tuotteita, jotka eivät kuulu tuotteiden hintaan.

Ota nämä huomioon kasvihuoneen sijaintia suunnitellessa

Sijoita kasvihuone mahdollisimman valoisalle paikalle. Mikäli käytössä olevan alueen muoto sen sallii, rakennetaan huone pituussuunnassa itä-länsi-suuntaisesti (tasaisemmat valo-olosuhteet). Kasvihuoneen rakentamisesta on olemassa rakennusvalvontaan liittyviä määräyksiä. Tarkempia tietoja saat oman kunnan rakennusvalvonnasta.

Kaarikasvihuoneiden toimitusaika varastotilanteesta riippuen n. 3 päivää- 2 viikkoa. Rahti kotiinkuljetettuna vain 49 €. Tutustu myös muihin edullisiin kasvihuoneisiimme!

Seuraavat kasvihuoneet ovat vapaasti nähtävillä varastomme pihassa: Nuoli 12 m² 6 mm, Tunnel 8 m² 6 mm, EASY-UP 12 m² ja Mittleider 10 m² 6 mm. Osoite: Lummetie 7, Somero. Sisätiloista löytyy myös Strong 12 m² 6 mm, sovi tapaaminen: hanna.kauppinen@akiro.fi, lämpimästi tervetuloa!

Showing 1–12 of 35 results